Woningtypen

Nieuwbouwwoningen met karakter, in een groene omgeving met rust en ruimte, en veel water om je heen. Je vindt ze straks in Thuis in Breezicht. Word je net zo enthousiast als wij? De verkoop is in volle gang. Schrijf je nu in op jouw favoriete woning.

6 eengezinswoningen van 96 m² (prijsbegrensd met een koopsom van € 346.900)

Ben jij toe aan de volgende stap? Dan is deze eengezinswoning van 96 m² wellicht iets voor jou. Met 2 slaapkamers op de eerste verdieping, een vrij indeelbare zolder en een tuin op het oosten is het hier fijn thuiskomen. De eerste zonnestralen van de dag slaan jou zeker niet over! Voor de auto is er een plek op het gezamenlijke binnenterrein. Wordt dit je nieuwe thuis? De prijsbegrensde woningen (bnrs 7 tm 12) hebben een gemaximeerde koopsom van € 346.900 v.o.n. Aan deze woningen zijn verkoopvoorwaarden verbonden. Denk hierbij aan een zelfbewoningsplicht en een antispeculatiebeding.

6 eengezinswoningen van 96 m² (prijsbegrensd met een koopsom van € 346.900)
39625 Bnr 7

12 eengezinswoningen van 103 m²

De architectuur van de woningen trekt meteen je aandacht. Om over de ruime tuin met berging op het zuidwesten of noordwesten nog maar te zwijgen. Verder geniet je van 103 m² woonplezier, 3 slaapkamers, een vrij indeelbare zolder en een parkeerplaats op het gezamenlijke binnenterrein. Hier voelt jouw gezin zich meteen thuis. Is deze woning jouw favoriet?

12 eengezinswoningen van 103 m²
39625 Standpunt 2

Inclusief keuken en sanitair

Net als alle andere woningen in Thuis in Breezicht is ook deze gasloze, perfect geïsoleerde woning met warmtepomp en zonnepanelen heel duurzaam, namelijk energieneutraal. Dit betekent zeer lage energielasten. Goed voor het milieu én de portemonnee. De woning koop je inclusief complete keuken (bij de prijsbegrensde rijwoningen is de keuken niet in de koopsom opgenomen) en sanitair. Zie jij jezelf hier wonen?